Корзина пуста

Закрыть
Нет аккаунта - зарегистрируйтесь
Забыли пароль?
Закрыть
0
0

Отзывы

У нас уже более 1000 отзывов на Prom. Чтобы прочитать что о нас пишут, переходите по ссылке.

И более 1500 отзывов о нашей работе на Google Картах.

Будем рады, если Вы также поделитесь своим мнением о нашем магазине. Мы честно и мгновенно публикуем все отзывы, вне зависимости от оценки. Исключение составляют только отзывы с нецензурной лексикой.

Нам очень важно Ваше мнение!

5
3453
4
119
3
109
2
90
1
407
Авторизоваться, чтобы оставить отзыв!
Ольга Онищенко

Дуже чудовий магазин. Швидка доставка, замовляю дуже давно і ніякого браку не було. Цукерочки до замовлення окремий лайк❤️

13.07.2024 22:44
0
+38(xxx)xxx-29-18 

Купили сьогодні новий картридж за 220 грн на вапарессо крос заправили картридж рідиною зачекали 20-25хв зразу пішов гарік картридж на 1.2 ом.В чому проблема ? Думаю бракований.

13.07.2024 22:10
0
+38(xxx)xxx-26-92 

Очень приятное обслуживание, вежливые девочки всегда помогут определиться с покупкой, стильное пространство, все очень атмосферно. Спасибо ❤️

12.07.2024 18:12
0
Юлия Тарина

Ребята, вы молодцы, как всегда! Спасибо за ваш труд, всё быстро и хорошо, заказ отправили а тот же день. Спасибо большое!

12.07.2024 15:54
0
Яна

Доставка швидка , приємне обслуговування. Дуже здивував солодкий подаруночок 😍

11.07.2024 19:55
0
Admin Ми намагаємося надавати Вам не лише відмінне обслуговування та сервіс, але й приємні бонуси у вигляді солоденького🥰
+38(xxx)xxx-46-44 Кобзар

Гарний сервіс,молодці.

11.07.2024 09:37
0
Admin Задоволені клієнти - щасливі ми)
Софі

Я дуже задоволена товаром дуже дякую, прийшло за один день ❤️🌸

10.07.2024 17:51
0
Admin Стараємось тішити Вас якісними товарами та швидкою доставкою, щоб Ви були щасливі❤️
+38(xxx)xxx-21-01 

Сервіс чудовий😻
Дівчата дуже привітні та компетентні. Допомогли з підбором девайсу та рідини♥️
Дякую🥰

07.07.2024 18:02
0
Admin Завжди раді старатись для Вас, надавати інформативні консультації та допомагати Вам з вибором згідно Ваших потреб та побажань)
Ваші позитивні відгуки - найкраща подяка для нас😍
+38(xxx)xxx-95-25 

Три тижні тому купив под-систему і разом з нею додатковий картридж. У комплекті до поду був рідний картридж, 3 тижні користувався ним, коли вийшов з ладу замінив на куплений у вашому магазині. Картридж який купив у вас потік через 3 дні, нажаль для вашого магазину дана якість товару це норма, тому що подібні випадки повторювались і до цього, але я все списував на проблему под системи (яка у мене була раніше). Придбавши нову і скориставшись їхнім картриджом я зрозумів що такого не повинно бути

07.07.2024 16:32
0
Admin Рідина може текти якщо картридж був залитий більше ніж на 2/3, Ви багато парили в горизонтальному положенні або под був довго лежав горизонтально в кишені або сумці. А стосовно використання, то дотримуйтесь наступних рекомендацій: заправляти картриджі рідиною потрібної густини на 2/3 об'єму (попередньо збовтавши жижку, щоб усі компоненти перемішались) та протирати після заправки, щільно закриваючи заглушку; після заправки почекати 10-15 хвилин, щоби ватка добре просочилась і не допарювати рідину в резервуарі до кінця; не робити занадто частих затяжок (оптимальна кількість 7-9 тяг і дати відпочити); заряджати девайс блоком не більше 1 Ампера та знімати картридж, коли той стоїть на зарядці.
Якщо ж Ви дотримувались цих порад, можете звернутись до нас у телеграм для детальнішої консультації - наші менеджери завжди будуть раді допомогти❤️
+38(xxx)xxx-62-73 

Прекрасний сервіс обслуговування, дуже милий персонал служби підтримки, швидка доставка та приємний бонус у виді цукерочки, топ магазин, буду купляти для паріння,усе тільки тут 🤩

06.07.2024 16:27
0
Admin Круто! Ми раді, що Ви стали нашим постійним покупцем та оцінили наші старання) Очікуватимемо Ваших нових звернень, щоб іще раз потішити Вас солодкими бонусами до замовлень🥰
+38(xxx)xxx-89-47 

05.07.2024
Купляла рідину (чейзер 30ml),продавець консультант Галина ,не уважна.Я попросила чітко рідину з кавуном у якось поєднанні або без,вона перерахувала всі смаки я обрала мʼята-кавун.Все було добре я розрахувалася,та побачила що мені пробили просто мʼята,і коли я сказала,що просила кавун 🍉 з чимось то мені дали знати,що немає рідини з кавуном🤨.В результаті я не змогла обійняти смак ,який взагалі мені не підходить ,а мусила купити ще одну рідину.Я в мінусі на 299 грн 🙃

05.07.2024 17:34
2
Admin Ми цінуємо наших клієнтів і нам прикро, що Ви залишились незадоволені. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення цієї ситуації. Стараємось кожного дня вдосконалювати свою роботу саме для Вас❤️
Анастасія Хланта

Все дуже класно, все прийшло і дуже приємно було коли побачила батончик 🥹❤️

04.07.2024 18:41
0
Admin Готові і надалі тішити Вас чудовим сервісом та смачними подарунками🤗🍬
Алла Загребельна

Дякую за вашу працю, завжди обслуговування на висоті. Дуже вразила доставка... всього лише 11годин і посилочка в мене. 😗😗😗😗😗

04.07.2024 17:12
0
Admin Вдячні Вам за такі теплі слова про наше обслуговування та сервіс, ми стараємось кожного дня ставати кращими саме для Вас🥰
ВИКТОРИЯ КОТ

Ребята молодцы! Хорошее, быстрое обслуживание!

04.07.2024 07:15
0
Admin Нам дуже приємно отримувати такий крутий фідбек від Вас😍
Юлия

Всё хорошо, быстро и всё такое. НО. Сделайте что-то со службой поддержки. Если я не забрала заказ в тот же день - это потому что я работаю. Сегодня после 10 часов утра начали наяривать каждые 20 минут в мой единственный выходной день, когда я могу отоспаться, чтоб сказать "не забудьте забрать заказ до 7-го числа". Откровенно очень сильно разозлили, если вам человек сутра не отвечает - может попробовать днём или вечером? Просто жесть.

03.07.2024 17:28
0
Admin Дякуємо за Ваш відгук! Зверніться, будь ласка, у підтримку: http://t.me/VandalVapeBot, щоб наші менеджери зазначили цю інформацію. Ми цінуємо наших покупців і перепрошуємо за цю неприємну ситуацію❤️
+38(xxx)xxx-61-70 

Быстро качественно рекомендую

02.07.2024 22:02
0
Admin Приємно, що Ви оцінили наші старання та рекомендуєте нашу компанію)
Юрій Серіков

Заказав собі под Vaporesso mini ,і я дуже довольний покупкою 🥰🥰🥰

30.06.2024 20:22
0
Admin Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою у Vandal Vape😍
+38(xxx)xxx-03-45 

Очень доволен магазином. Все быстро, качественно. Рекомендую!

29.06.2024 17:28
0
Admin Те що Ви рекомендуєте нашу компанію, робить нас неймовірно щасливими🥰
+38(xxx)xxx-47-87 

Магазин на Словацького 16 дуже приємна атмосфера,неймовірна дівчинка,спеціаліст в своїй справі.Швидке і якісне обслуговування.

29.06.2024 13:18
0
Admin Щиро раді, що Ви залишились задоволені) Нам дуже приємно, що Ви так тепло відгукуєтесь про нашу роботу та оцінили наші старання)
+38(xxx)xxx-70-43 

Магазин у Здолбунові the best.❤️
Особливо продавець консультант Марія. Дуже кваліфікований і привітний спеціаліст

28.06.2024 18:30
0
Admin Задоволені клієнти - щасливі ми❤️
І окрема подяка за такі теплі слова про наше обслуговування - вони мотивують нас рухатись вперед)
Закрыть
Рейтинг
Бесплатная доставка от 800 грн
Отправка в день заказа - при заказе до 18:00 в будние дни и до 16:00 в выходные
Доставка по всей Украине
Кэшбэк с каждой покупки
Vandal Vape | Підтримка Клієнтів Vandal Vape Онлайн Поддержка Клиентов